Juan Cruz, nomenat president honorífic de la UE Sitges

Juan Cruz mostrant l’insígnia d’or i brillants que li lliurà la UE Sitges (foto Josep Mª Alegre)

La crònica esportiva del cap de setmana ha vingut marcada per l’acte que va tenir lloc el passat divendres a l’Hotel Melià Sitges, en el que Juan Cruz fou distingit com a president honorífic de la UE Sitges. El club, com ha comentat el seu actual president Jordi Martínez, ha volgut valorar i posar de manifest la trajectòria de Cruz i els seus prop de 40 anys en el club. En matèria estríctament esportiva, destaquem la derrota que va patir el CF Suburense (2-1) al camp de l’At. Prat Delta, en el temps de descompte o el triomf (1-0) que va aconseguir la UE Sitges davant la Pobla de Claramunt. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges es va veure sorprès pel CE Sant Nicolau. A Sabadell, el cuer va derrotar als sitgetans (67-46) aconseguint així la seva primera victòria de la temporada. I la vida segueix igual per als invictes CPS Sitges i Rugby Club Sitges. Els primers van vèncer a la pista del CH Cadí (3-5), mentre que els segons es van imposar al FC Barcelona a domicili per 10-17.

Escolteu-ho