El nou president de la comissió de Carnaval, Ramon Artigas, vol una festa que vagi més enllà de les rues. L’Ajuntament deslliura a la comissió de l’ingrat paper de negociar recorreguts, horaris i temes de seguretat.

Imatge de Maricel Televisió

No passava pels seus plans arribar a la presidència de la comissió de Carnaval. Fins i tot, aquest any s’havia plantejat ser fora de viatge o sortir de fardo fora de les rues, però la proposta de la regidoria de festes de l’Ajuntament el féu canviar d’opinió. El nou president de la comissió de Carnaval arriba al càrrec en un context de replantejament del paper de l’ens. A partir d’ara serà la regidoria de festes qui assumeixi la gestió dels assumptes de seguretat i logística del Carnaval, i la comissió -sense resultar-ne aliena- s’encarregarà de bastir un seguit d’activitats complementàries durant la setmana, amb la intenció de captar l’atenció dels sitgetans i forasters més enllà de les rues. Per a assolir aquest objectiu la comissió comptarà amb un pressupost específic dins del global de la festa. Artigas, que ha defensat la necessitat d’exercir l’autocrítica per a millorar, creu que val la pena intentar fer coses per a que es torni a parlar més del Carnaval, que no de tot el dispositiu que l’envolta. En aquest sentit, el president té com a referent la cursa de llits de dissabte.

Escolteu-lo