Sitges serà la seu aquest cap de setmana de la trobada nacional de presidents i presidentes de la Creu Roja. Saludem Javier Senent, president nacional de la institució, en companyia de la presidenta local, Lídia Lanuza, i la responsable de comunicació, Patricia Iglesias.

Lidia Lanuza i Patricia Iglesias als nostres estudis

L’assemblea local de la Creu Roja de Sitges viurà un cap de setmana històric. Per primer cop Sitges serà la seu de la trobada nacional de presidents i presidentes de la institució, per a intercanviar experiències a l’entorn de la millora en la gestió dels recursos per a les persones amb necessitats de tota mena. La presidenta de la secció local, Lídia Lanuza, i la responsable de comunicació, Patricia Iglesias, han pogut compartir una llarga conversa amb el president nacional de Creu Roja, Javier Senent, que s’ha mostrat especialment il·lusionat per l’esdeveniment.

Escolteu-ho