El palau Maricel acull la inauguració de “La Llotja”, una iniciativa de la Mancomunitat Penedès-Garraf i de l’agència de desenvolupament NODE Garraf destinada a la promoció de la cultura enogastronòmica autòctona

La llotja neix amb la finalitat d’afavorir el coneixement dels productes autòctons del mar i la terra i la promoció de la cultura culinària genuïna del Garraf i el Penedès. Amb aquest enunciat avui s’ha inaugurat a Sitges una iniciativa que vol consolidar-se en el temps, i que han posat en marxa la Mancomunitat Penedès-Garraf amb l’agència de desenvolupament NODE, i la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Us oferim l’acte inaugural amb els parlaments de Rosa Huguet, presidenta de la Mancomunitat, Miquel Forns, alcalde de Sitges, i Mercè Conesa, presidenta de la Diputació.

Escolteu-lo