Pau Pérez de Acha, director general de Sogeviso, creu que Sitges necessita un pacte per a l’habitatge públic que contempli que l’Ajuntament plantegi sempre habitatge de lloguer.

A partir d’una xerrada sobre l’habitatge a Sitges, que la secció local del PSC organitzà el passat dissabte al Retiro, conversem amb l’ex-regidor de la formació, Pau Pérez de Acha, que ara és l’actual responsable de la divisió de vivenda social del Banc Sabadell. Pérez de Acha creu que, en la conjuntura actual, l’Ajuntament s’ha de plantejar mantenir sempre la propietat del sòl, buscar un col·laborador extern per a posar en marxa la promoció de vivenda social, i que aquestes vivendes siguin sempre en règim de lloguer, bé sigui en règim de lloguer social, o en règim de lloguer assequible. El director de Sogeviso creu que la vila necessita d’un gran pacte per a l’habitatge on intervinguin tots els agents socials implicats, i entén que Sitges -i els seus ajuntaments sense distinció- no ha encarat encara amb prou ambició el problema de la vivenda.

Escolteu-ho