La prèvia esportiva

Aquesta setmana conversem amb Sílvia Sillero, entrenadora de l’equip de futbol sala de l’AE Les Botigues de Sitges i els seus bons números d’aquesta temporada. En futbol, el CF Suburense visita el camp del Begues en aquesta 14ª jornada, mentre que la UE Sitges rep demà a Aiguadolç a l’Hortonenc abans de la visita, d’aquí un parell de setmanes, a Cubelles. En bàsquet, parem especial atenció aquesta setmana al sènior femení del Bàsquet Sitges per parlar amb el seu entrenador David Dichós, mentre que a la Copa Catalunya el sènior A mascuí rep demà al Vedruna Gràcia amb un únic objectiu: guanyar. A la 2ª Catalana d’hoquei patins hem compartit uns minuts amb Eloi Fernández, jugador del CPS Sitges, que demà visita la difícil pista del Flix en el que serà el tercer dels quatre desplaçaments consecutius que tenen els homes de Carles Busquet.

Escolteu-ho