La crònica esportiva: el CPS Sitges perd el seu primer partit i triomf balsàmic per al Bàsquet Sitges

El Bàsquet Sitges es va imposar al Vedruna Gràcia a Pins Vens

Els oferim la crònica d’un cap de setmana que, esportivament parlant, ens ha portat la primera derrota del CPS Sitges després de 10 victòries consecutives i el ple de victòries que ha assolit, per exemple, el Rugby Club Sitges en la primera fase de la competició a la Divisió d’Honor Catalana. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitgea va aconseguir un triomf balsàmic davant el Vedruna Gràcia, després de les dues últimes derrotes i d’un inici de lliga complicat. En futbol, el CF Suburense va tornar a perdre fora de casa, aquest cop al camp del Begues per 2-1 i segueix sense puntuar com a visitant. Per la seva banda, la UE Sitges es va desfer de l’Hortonenc per 6-3 abans de la seva visita al camp d’un Cubelles que en aquesta 14ª jornada ha cedit els seus primers dos punts.

Escolteu-ho