Sitges ETC celebra el 10è aniversari de la seva tradicional “pantomime” aquest cap de setmana al Prado, i les 10 primeres persones que es facin amigues de la companyia al seu perfil de Facebook rebran entrades dobles per a la representació de diumenge a les 12h.

Amb Jean Luc Herin, director de la Sitges English Theatre Company, conversem sobre el 10è aniversari de la seva tradicional pantomime nadalenca, que enguany es representarà al Prado, dissabte a les 16h i a les 20h, i diumenge a les 12h i a les 16h. Enguany la pantomime s’inspira en un conte molt tradicional en el món anglosaxó, i comptarà amb prop de 50 actors a l’escenari. Per a celebrar l’aniversari, les 10 primeres persones que, a partir d’avui, es facin amics de la companyia a través del seu perfil a facebook, rebran 10 entrades dobles per a poder assistir gratuïtament a la representació del diumenge a les 12h.

Escolteu-ho