Toni Ponce suma tres medalles i un rècord mundial en els Campionats del Món de Natació Adaptada

Tres medalles i un rècord del món. Aquest és el premi que ha obtingut Toni Ponce en el Campionat del Món de Natació Adaptada, que s’ha disputat recentment a Mèxic. El nedador del CN Sitges ha hagut de superar alguns obstacles importants, com el fet d’haver allargat la temporada degut al terretrèmol que va patir Mèxic el passat setembre, i que va obligar al seu ajornament o haver d’afrontar un procés de reclamacions per una desqualificació que va patir en una de les proves. Toni Ponce veu recompensada una temporada amb molts mesos de preparació i que finalitza amb tres medalles: or en la prova dels 100 braça (amb rècord del món), plata en els 100 esquena i bronze en els 400 lliures.

Escolteu-lo