El millor final d’any esportiu

Fem crònica del que ha estat el darrer cap de setmana de competició esportiva d’aquest 2017. En futbol, victòries del CF Suburense davant el Rubí (2-1) i de la UE Sitges (1-2) al camp d’un Cubelles que perd el liderat i la seva condició d’invicte. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges suma el seu segon triomf consecutiu en imposar-se a la pista del Sant Quirze (83-89), mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins el CPS Sitges clou l’any refermant el seu liderat després del triomf (3-5) a la pista d’un Vilaseca que és tercer i aspirant també a l’ascens. També ha estat un bon final d’any per al Rugby Club Sitges, que ha encetat la segona fase a la Divisió d’Honor Catalana amb una victòria davant l’INEF Lleida. Els sitgetans mantenen la seva condició d’imbatuts havent guanyat tots els partits (10) que han disputat aquesta temporada.

Escolteu-ho