La prèvia esportiva del cap de setmana de la 35ª Mitja Marató de Sitges

El cap de setmana esportiu ve molt marcat per la 35ª edició de la Mitja Marató i el 7è Quart de Marató de Sitges, amb la novetat enguany d’una cursa escolar programada per demà dissabte. En futbol, es tanca la primera volta i el CF Suburense visita demà el camp de la Fundació Atlètic Vilafranca. Un partit que hem volgut analitzar amb el jugador del conjunt vilafranquí Patrick Tremiño. Per la seva banda, la UE Sitges rebrà demà al CD Riudebitlles amb l’objectiu de sumar tres nous punts que el permetin seguir a la part alta. Del partit i del que ha suposat la baixa d’Adri Alonso n’hem parlat amb el president de la UE Sitges, Jordi Martínez. També aquest cap de setmana, concretament demà dissabte, un total de 6 jugadors del Rugby Club Sitges formaran part de la Selecció Catalana Sub 18 i Sub 16, en la primera fase del Campionat Autonòmic que es disputarà a Palma de Mallorca. Un nou èxit del bon treball de la pedrera del RC Sitges del que n’hem volgut parlar amb Diego Pacheco, entrenador del conjunt cadet.

Escolteu-ho