La prèvia esportiva del cap de setmana

La nova equipació del Rugby Club Sitges, dissenyada per Jaume Andreu

A la 2ª i 3ª Catalana de futbol comença aquest cap de setmana la segona volta. El CF Suburense, després de puntuar per primer cop fora de casa aquesta temporada, repeteix fora de casa visitant demà a l’Atlètic Sant Just. Per la seva banda, la UE Sitges rebrà demà a un Piera que ve d’encaixar onze gols a la darrera jornada. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges visita demà la pista del Sant Cugat, mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins, demà s’enfrontaran els dos sèniors del CPS Sitges, en partit que obre la segona volta. L’actualitat del rugby també ens ha portat a conversar aquesta setmana amb Jaume Andreu. Ell ha estat l’autor del disseny de la nova equipació del Rugby Club Sitges, gràcies a un concurs en el que els socis i simpatitzants del club han pogut triar entre més de 20 dissenys.

Escolteu-ho