El CF Suburense guanya el seu primer partit a fora i ja suma quatre consecutius sense perdre

Alegria dels jugadors del Suburense als vestidors del camp de l’At. Sant Just, després de la 1ª victòria fora de casa

La crònica futbolística passa aquesta setmana per destacar el que ha estat el primer triomf fora de casa aquesta temporada del CF Suburense. Els homes de Xavi Hereu van donar la sorpresa i es van endur una merescuda victòria del camp de l’Atlètic Sant Just. Per la seva part, la UE Sitges, en un altre partit sense més història que els tres punts aconseguits, es va desfer (2-0) d’un Piera que no va saber treure profit de la seva superioritat numèrica durant tota la segona part. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges ha vist trencada una ratxa positiva que l’havia dut a guanyar els tres darrers partits, perdent a la pista del Sant Cugat (82-69) i finalitza la 1ª volta amb un balanç de 5 victòries i 8 derrotes. A la 2ª Catalana d’hoquei patins, el Sènior A del CPS Sitges es va imposar (1-7) al Sènior B en el duel sitgetà d’una jornada que deixa gairebé als sitgetans i al Riudoms com a clars aspirants a l’ascens.

Escolteu-ho