L’Ajuntament, la junta de compensació de La Plana i Santa Bàrbara i el Rugby Club Sitges signen els convenis que permetran desenvolupar equipaments públics i permetre que el club pugui mantenir la seva activitat fins la construcció del nou camp a Pins Vens

L’alcalde i el regidor d’urbanisme Jordi Mas, acompanyats dels representants de la Junta de compensació del PPU-1 i del Rugby Club Sitges.

L’Ajuntament de Sitges va signar divendres amb els representants de la Junta de Compensació del PPU-1 (la Plana i Santa Bàrbara) i el Rugby Club Sitges, sengles convenis relatius a l’assumpció de costos complementaris per a la recuperació de Santa Bàrbara i el bosc de can Bruguera, i al manteniment del camp de rugbi mentre es construeix una nova instal·lació a Pins Vens. El propietari dels terrenys del rugby, Ramon Catalán, els ha cedit al club fins juliol de 2019, quan ha d’estar acabat a Pins Bens el nou camp per l’entitat, definida pel seu president, Joan Cabré, com la part feble de la festa. El president de la Junta de Compensació, Joan Rodés, ha destacat l’esforç que representa pels 80 propietaris els acords amb l’Ajuntament, que suposen una aportació addicional de més d’un milió d’euros. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha destacat el creixement ordenat i respectuós amb l’interés públic, com l’objectiu del consistori en aquesta negociació.

Escolteu-los