Importants victòries de la UE Sitges i el CPS Sitges. El Rugby Club Sitges suma el seu 13è triomf consecutiu

El RC Sitges es manté imbatut amb 13 victòries (foto RC Sitges)

La 19ª jornada a la 2ª i 3ª Catalana de futbol ens ha dut bons resultats. L’empat 1-1 del CF Suburense que va aconseguir ‘in extremis’ davant el Fontsanta-Fatjó, i que fa que el conjunt de Xavi Hereu acumuli cinc partits consecutius puntuant. Per la seva banda, la UE Sitges va vèncer 0-2 a Òdena en un matx notable que engreixa encara més els bons números del conjunt de Rafa Porras: 3 partits consecutius sense encaixar gols i 8 victòries consecutives. La jornada esportiva també ens deixa el triomf del Rugby Club Sitges al camp del Gòtics, que els manté imbatuts amb 13 triomfs consecutius, o la treballada victòria que va aconseguir el CPS Sitges (3-2) davant un CP Vilafranca que es va posar amb un 0-2 a favor a la segona part.

Escolteu-ho