La prèvia esportiva

El primer cap de setmana del mes de febrer ens porta la 20ª jornada de futbol a 2ª i 3ª Catalana. El CF Suburense visita aquest diumenge (12h) el Can Trias, mentre que la UE Sitges rebrà demà (17:15h) la visita de la Martinenca d’un Andreu Córdoba, amb qui hem analitzat la complicada situació del conjunt penedesenc a la cua de la classificació. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges comença la segona volta jugant diumenge (19:30h) a la pista del CB Alpicat i amb Edu Piñero hem comentat tot allò que l’equip haurà de millorar en aquest segon tram del campionat. Pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el CPS Sitges juga aquesta nit (21:45h) a la pista de l’Amposta amb l’objectiu de sumar tres nous punts. També aquesta setmana hem parlat amb Pablo Augé, de la bona situació d’un Rugby Club Sitges que es manté imbatut i que vol arribar en les millors condicions per afrontar el tram decisiu de la temporada.

Escolteu-ho