El Bàsquet Sitges comença la 2ª volta amb una important victòria a Alpicat

Destaquem de la crònica esportiva del cap de setmana el triomf assolit pel Bàsquet Sitges a la pista del CB Alpicat (73-87) en l’inici de la 2ª volta a Copa Catalunya. També el CPS Sitges ha obtingut una important victòria a la pista de l’Amposta (1-3) i consolida una setmana més el liderat a la 2ª Catalana. A la Divisió d’Honor Catalana de rugby, el Rugby Club Sitges ha sumat la seva 14ª victòria consecutiva després de guanyar 10-27 al camp del Manresa RC. No ha estat, en canvi, una bona jornada pel que fa al futbol. A 2ª Catalana, el CF Suburense ha vist trencada una dinàmica positiva de cinc jornades puntuant amb una derrota (2-0) al camp del Can Trias, mentre que a la 3ª Catalana la UE Sitges no va passar de l’empat sense gols davant el cuer a Aiguadolç. En fem crònica de tot plegat.

Escolteu-ho