Carnaval 2018: Otilia Blanco, presidenta dels independents, aposta per tornar a l’aturada dels tres minuts i reforçar la seguretat al carrer Espalter

Ni Prado ni Retiro s’apunten a la proposta, però la presidenta dels Independents pel Carnaval de Sitges, Otilia Blanco, creu que retrobar l’aturada de 3 minuts davant de les càmeres de televisió seria una bona idea per a regularitzar el trànsit de la rua. Blanco ho creu fent valer que la rua de la Disbauxa de l’any passat, tot i anar molt ràpida, va patir aturades a l’alçada del pas dels Independents per les graderies precisament perquè es va imposar un ritme excessivament alt. Això i la millora de la seguretat a la zona del carrer Espalter són els dos únics aspectes que la presidenta dels Independents poliria de cara als propers anys.

Escolteu-la