Carnaval 2018. El Retiro continua apostant pel poder d’atracció de les rues i es mostra contrari a la possibilitat futura de tornar a reduir el nombre de carrosses. David Garcia es mostra contemporitzador davant la presència de Carnestoltes i Reina als jardins de l’entitat durant el concert del fardo que organitza Barraques.

Davant del progressiu canvi de model vers un Carnaval que aposta per omplir d’activitats tots els dies de la setmana, el Retiro -sense qüestionar aquest criteri- continua pensant que la millor carta de presentació de la festa segueixen essent les rues, i, en conseqüència, creu que qualsevol plantejament de futur que passi per una nova reducció del nombre de carrosses no hauria d’acceptar-se. Així s’ha expressat el president de la comissió de Carnaval retirista, David Garcia, tot fent un molt bon balanç dels canvis que es posaren en marxa l’any passat. I davant de la presència de Sa Majestat Carnestoltes i de la Reina del Carnaval durant el ball del fardo organitzat pel col·lectiu de barraques als jardins de l’entitat, Garcia s’ha mostrat contemporitzador, davant d’un context en el qual les noves generacions ho veuen tot des d’una perspectiva que, en el fons, beneficia al Carnaval en el seu conjunt.

Escolteu-lo