El CPS Sitges viu una jornada rodona abans de la seva visita a Riudoms

El CPS Sitges ha viscut aquest darrer cap de setmana una jornada rodona. A banda del seu triomf (7-1) davant el Casal l’Espluga, el Vilaseca va superar a un Riudoms que aquest proper dissabte tindrà tota la pressió en el partit que pot acabar decidint l’ascens a 1ª Catalana. N’hem parlat de tot plegat amb Carls Busquet, entrenador del CPS Sitges. També ha estat una bona jornada per al CF Suburense amb el seu triomf (2-0) davant l’Espluguenc, en un dels millors partits de la temporada i que el fan sortir de la zona de descens directe després de molts setmanes. A 3ª Catalana, la UE Sitges va sumar els tres punts en la seva visita a La Múnia, on va guanyar per 0-2 gràcies a un doblet d’Alex Pérez. Els de Rafa Porras es jugaran dissabte vinent a Aiguadolç bona part de les seves opcions d’ascens amb el partit que els enfrontarà al San Mauro. En futbol femení, i en el que ha estat el partit de la jornada a la 2ª Divisió, el CF Suburense va perdre el seu primer partit de la temporada davant un Martorell que ara se situa a només tres punts de les sitgetanes. Pel que fa a la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va patir una severa derrota (90-65) a la pista d’un inexpugnable SESE.

Escolteu-ho