L’Escola Esteve Barrachina ja té a punt el seu recapte d’aliments

Amb l’objectiu que els alumnes siguin responsables i mostrin cert grau de compromís, l’Escola Esteve Barrachina organitza per la setmana que ve un gran recapte d’aliments tot aprofitant que el voluntariat en xarxa esdevé el lema d’enguany de les Jornades Solidàries de Sitges. Un concurs de cartells anunciant el recapte i la seva difusió han estat les primeres accions per part dels alumnes de 3r i 4rt i ells mateixos han vingut a la ràdio a explicar-nos els detalls de la recollida d’aliments, que es farà la setmana del 5 al 10 de març. Ens han acompanyat els nens Aaron, Naiara, Marçal i Nacho i la professora Núria Montpeó.

Escolteu-los

1 comment to L’Escola Esteve Barrachina ja té a punt el seu recapte d’aliments

  • Escola Esteve Barrachina » Anem a la ràdio!

    […] Podeu escoltar l’entrevista que ens han fet a la ràdio Maricel, en el següent enllaç. […]