L’escola Esteve Barrachina organitza una campanya de donació de sang el proper dissabte 10 de març

El lema de la campanya ha sortit de la pròpia escola

Els alumnes de 6è de primaria l’escola Esteve Barrachina han posat en marxa una campanya de donació de sang per el proper dissabte 10 de març. Entre les 10 i les 14h un equip del banc de sang i de teixits serà a l’escola per a atendre a totes les persones que ho desitgin, i els alumnes s’han encarregat de preparar l’organització de l’activitat i del refrigeri amb unes galetes en forma de cor que han elaborat ells mateixos. Des del centre es valora molt positivament la iniciativa pel que suposa en l’àmbit de l’educació d’un valor com la solidaritat. En parlem amb Pol Domènech, Alexia Schokert, Marc Antequera i Àlex Martinez, acompanyats per Teresa Martorell, tutora de 6è B del Barrachina.

Escolteu-los