El sitgetà Jofre Vilà campió de la Copa de la Reina amb el Club Patí Vilanova

Les jugadores del CP Vilanova celebrant el seu segon títol de Copa de la Reina (Foto Luis Velasco)

Felicitem avui Jofre Vilà, l’entrenador sitgetà que ha estat campió de la Copa de la Reina amb el conjunt femení del CP Vilanova. Vilà, actual coordinador de la base vilanovina, fou proposat per la directiva per dirigir el femení i l’èxit ha estat rotund després de conquerir el que ha estat la segona Copa de la Reina del CP Vilanova, després de superar al Gijón a la final per 2-1 i amb la portera Cate Ortega com a MVP de la final. En futbol, el CF Suburense va escapant poc a poc de les places de descens després de vèncer 1-0 al Júnior, mentre que la UE Sitges va sortir amb una derrota per la mínima (1-0) en la seva visita al camp de l’Anoia. El que no falla és un CPS Sitges que té cada cop més aprop la 1ª Catalana. Els sitgetans, que van derrotar al Valls (7-1), estan a tres victòries de ser campions. Tampoc falla el Rugby Club Sitges, que en aquesta darrera jornada ha superat àmpliament al GEIEG i està a només un parell de partits de finalitzar imbatut la segona fase, abans dels play-offs. Per la seva banda, al Bàsquet Sitges li urgeix guanyar després de tornar a perdre, aquest cop a la pista del Ciutat Vella, i la propera jornada té un partit clau a casa davant el Torreforta.

Escolteu-ho