Benvinguts a la quarta temporada de “L’hora de l’Utrillo”!

El Carnestoltes i la Reina varen visitar els estudis de l’Utrillo

Benvinguts a la quarta temporada de l’Hora de l’Utrillo!. La Lluna i l’Èrik presenten aquest programa que s’inicia amb la secció de cuina. En Dario i en Biel ens porten una truita de patates i unes trufes de xocolata. A continuació, la Marta Sánchez ens porta unes quants llibres recomenats. A l’entrevista del “4+1” entrevistem a Sa Majestat Carnestoltes i a la Reina del Carnaval, Adaia Matas!. Els alumnes de 2n ens ofereixen la poesia El Ratolí. Us oferim l’agenda del mes de març, i el conte Un saquet amb dos dinerets. El programa acaba amb una cançó que ha escollit l’Adrià, el mestre d’educació física. És I follow rivers de Lykke Li. Esperem que us agradi el programa!

Escolteu-lo