La prèvia esportiva del cap de setmana

En partits de la 24ª jornada a 2ª i 3ª Catalana, el CF Suburense buscarà el seu quart triomf consecutiu amb el desplaçament de demà (17:30h) al camp del Prat B, mentre que la UE Sitges rebrà a un Mediona (17:30h) amb mals números fora de casa però que ve de guanyar al Cubelles. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges necessita urgentment una victòria per no agreujar la seva situació a la classificació i  no veure’s abocat a una promoció per evitar el descens. Els sitgetans rebran demà (18:00h) al Torreforta a Pins Vens. Pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, aquest cap de setmana els dos sèniors del CPS Sitges descansaran. En el cas del sènior B, però, el partit que li tocava jugar a la pista del Valls el disputarà dimarts de la setmana que ve. Aquest cap de setmana també serà prou interessant en el món del rugby. D’entrada, el primer equip del Rugby Club Sitges buscarà la seva 18ª victòria de la temporada al camp del CR Tarragona, mentre que a València es jugaran aquest diumenge les finals Sub 18 i Sub 16 del Campionat Autonòmic que enfrontarà a les seleccions de Catalunya i Madrid. El Rugby Club Sitges aporta un total de sis jugadors: un a la Sub 18 (Federico d’Acunto) i cinc a la Sub 16 (Imanol Urraza, Noah Cánepa, David Díez, Pedro Gómez i Pol Rivero).

Escolteu-ho