El Rugby Club Sitges suma la seva 18ª victòria consecutiva

El jugador del RC Sitges, Víctor Povedano, en plena acció (foto Jaume Andreu)

Classificat matemàticament per disputar els playoffs del títol a la Divisió d’Honor Catalana, el primer equip del Rugby Club Sitges va sumar la seva 18ª victòria consecutiva en vèncer 10-17 al CR Tarragona. El cap de setmana també ens ha deixat les finals del Campionat Autonòmic Sub 18 i Sub 16 que va enfrontar a les seleccions de Catalunya i Madrid, amb triomf del conjunt madrileny en ambdues categories. N’hem parlat amb Ezequiel Cánepa, membre del cos tècnic de la Selecció Catalana Sub 16 i exjugador del Rugby Club Sitges. En futbol, el CF Suburense ha vist trencada una ratxa de 3 victòries consecutives amb la derrota (1-0) al camp del Prat B, mentre que la UE Sitges va golejar (4-0) a un Mediona que va resistir a Aiguadolç fins el minut 70. Per la seva banda, el Bàsquet Sitges es complica una mica més el futur a Copa Catalunya. Si més no, els sitgetans han caigut en zona de promoció de descens després de perdre el seu cinquè partit consecutiu, el de dissabte passat a Pins Vens davant el Torreforta (57-58). A la 2ª Catalana d’hoquei patins, el CPS Sitges, que ha descansat aquesta 22ª jornada, ha sortit beneficiat de l’empat entre el Riudoms i el Vilafranca i té ara mateix l’ascens més a prop que mai.

Escolteu-ho