Gaudeix la festa: Des de Brussel·les, Lluís Puig amb ‘Txatxi’ Gómez.

Un gaudeix la festa del tot singular. Singular pel context polític i pel moment històric. Avui amb ‘Txatxi’ Gómez abordem la preparació de l’entrevista que l’equip del programa va fer el passat 7 de març a Brussel·les amb l’ex-conseller de cultura Lluís Puig, i us oferim els minuts inicials de la mateixa. Puig, qui havia estat fins al seu nomenament com a conseller, director general de cultura popular de la Generalitat, parla de la situació política, del seu posicionament personal respecte la decisió presa per Carles Puigdemont i, òbviament, de la seva concepció de la política cultural del país. El programa s’emetrà demà a través de la xarxa de televisions locals, i estarà disponible al web de la xarxa i al canal de youtube de Gaudeix la Festa.

Escolteu-lo