El CF Suburense dóna el seu primer pas cap a la futura integració a la UE Sitges

El CF Suburense va donar el passat divendres el seu primer pas cap a la futura integració del club a la UE Sitges a partir de la temporada vinent. Aquest és l’acord al que han arribat ambdues entitats i que resta pendent de ser efectiu del tot amb una propera assemblea que celebrarà la UE Sitges el dia 6 d’abril. Del que ha de representar aquesta integració, com s’ha de dur a terme i altres interrogants que es plantegen a dia d’avui, n’hem parlat amb els dos presidents: Manu Julian (CF Suburense) i Jordi Martínez (UE Sitges). Del cap de setmana esportiu, fem crònica de la derrota del CF Suburense (0-1) amb el Sant Joan Despí i del triomf de la UE Sitges (1-3) a Moja davant el Sant Pere Molanta. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va sumar una revitalitzant victòria a la pista del CB Santfeliuenc (82-90), mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el CPS Sitges va patir més del compte per superar al Juneda (3-2), però ja es troba a només 4 punts de l’ascens.

Escolteu-ho