La nova zona d’expansió de La Plana i Santa Bàrbara centra la majoria de propostes del pla d’equipaments que es portarà a participació pública a partir del 9 de maig

Un teatre públic? Una nova biblioteca? Un nou camp de futbol? Un nou pavelló poliesportiu? Un nou Ajuntament? La nova zona d’expansió de Sitges, situada a La Plana i Santa Bàrbara, centra la majoria de propostes del pla d’equipaments que el govern vol obrir a la participació ciutadana. El mes de maig s’iniciarà la campanya Equipem Sitges, durant la qual la ciutadania podrà fer totes les aportacions que cregui oportunes al document inicial del pla d’equipaments que planteja les necessitats que pot tenir la vila des d’ara i fins el 2028, quan s’especula que el municipi tingui una xifra de població propera als 40.000 habitants. El regidor de territori, sostenibilitat i medi ambient, Jordi Mas, va presentar ahir la campanya del procés de participació ciutadana, que s’encetarà el proper 9 de maig amb una audiència pública a l’edifici Miramar, i continuarà amb debats sectorials i la possibilitat d’aportar qualsevol mena de suggeriment a través d’un formulari disponible al web de l’Ajuntament. Podeu consultar tota la documentació en aquest enllaç. Us oferim el resum de la roda de premsa del regidor i l’explicació de les propostes que contempla el document inicial del pla d’equipaments.

Escolteu-ho