Del “Marionetas en la cuerda” de Sandie Shaw a “Europe’s living a celebration” de Rosa López. Ens capbussem en l’època clàssica del festival d’Eurovisió.

“Marionetas en la cuerda”, “L’amour est bleu”, “All kinds of everything”, “Ay quién maneja mi barca”, “Gwendoline”, “Waterloo”, “A-ba-ni-bi”, “La, la la”, “Vivo cantando”, “Eres tu”, “Congratulations” i altres clàssics icònics de quan el festival d’Eurovisió era cita obligada dels dissabtes a la nit, o de quan l’eurofestival fou testimoni del traspàs de la televisió en blanc i negre al color, els trobareu aquí. Si ens voleu acompanyar, hem recuperat un programa especial que vàrem fer arran del 40è aniversari de la victòria de Massiel, l’abril del 1968 al Royal Albert Hall de Londres. Aquest programa fou emès el 21 de maig de fa 10 anys, però en allò fonamental que val la pena recordar d’Eurovisió res no ha canviat. Si voleu passar una estona vintage abans de la celebració del festival d’enguany, aquí teniu una proposta per una bona tertúlia eurovisiva.

Escolteu-ho