Biodiversitat Sitges considera que la tala del vial del bosc d’en Bruguera s’hagués pogut fer amb criteris menys agressius, i el regidor Jordi Mas afirma en el butlletí de la junta de compensació de la zona que aquest vial serà l’entrada natural al parc per afavorir-ne l’accessibilitat. En parlem amb Jesús Coines.

Durant el cap de setmana s’han fet virals unes imatges enregistrades per l’associació Biodiversitat Sitges el passat divendres, en les quals es pot veure el resultat d’una actuació al bosc d’en Bruguera, per a crear el que ha de ser el vial d’accés a la zona. Jesús Coines és l’autor d’aquestes imatges que demostren, segons els membres de l’associació, un criteri molt agressiu amb l’entorn natural vist el resultat de l’actuació. En unes declaracions fetes al butlletí de la junta de compensació de La Plana i Santa Bàrbara, el regidor de territori, sostenibilitat i habitatge, Jordi Mas, afirma que aquest vial és per afavorir l’accessibilitat al bosc de Can Bruguera, que inclou la masia i l’ermita de Santa Bàrbara. Serà l’entrada natural del parc, que es respectarà en la seva integritat, tal com estava previst. Això és el que havíem acordat amb la junta de compensació del PPU1 i és el que farem. Volem que estigui enllestit el més ràpid possible. Jesús Coines, de biodiversitat Sitges, exposa com s’ha viscut des de l’entitat ecologista aquesta situació i les accions que prendran en el futur.

Escolteu-lo