La nova senyalització pública de Sitges incorpora la zona comercial del Poble Sec

La nova senyalètica urbana que informa als visitants sobre els principals eixos comercials de la vila incorpora, a partir d’ara, la zona del Poble Sec, definida com a eix comercial de muntanya, a més de l’eix comercial de mar que engloba l’àmbit comprès entre els carrers de la Bassa Rodona i Rafel Llopart. Acompanyada de la dissenyadora gràfica Dolors López, responsable de la imatge de la senyalització, la regidora de promoció econòmica, turisme i platges, Aurora Carbonell, l’ha presentat aquest migdia als mitjans. Hi ha 7 tòtems instal·lats a la plaça Eduard Maristany, a la plaça del Pou Vedre, a l’Avinguda de les Flors, al Camí de la Fita -cantonada Camí Capellans-, al parc de Can Robert, a la Fragata i a la platja de Sant Sebastià.

Escolteu-ho