Les contundents imatges de Biodiversitat Sitges són les de la prolongació del carrer Josep Irla, el vial de trànsit que corona l’urbanització de La Plana i Santa Bàrbara.

En vermell, el carrer Josep Irla

Les imatges que l’associació Biodiversitat Sitges va enregistrar el passat divendres, i que s’han fet virals aquest cap de setmana, corresponen a un vial de trànsit. Concretament a la prolongació del carrer Josep Irla que corona la part superior de la urbanització de La Plana i Santa Bàrbara. Aquest vial de trànsit, i per tant asfaltat, tindrà una amplada de 12 metres aproximadament. A un costat quedaran les vivendes, i a l’altre el que serà el parc de Santa Bàrbara. El regidor de territori i habitatge, Jordi Mas, creu que, més enllà de l’impacte de l’obra, cal mirar al futur i al que significarà guanyar aquest nou pulmó per a la vila. Mas ha admès que ja està designada la comissió de seguiment de les obres d’urbanització del PPU1, però que encara no s’ha reunit i que espera fer-ho properament. L’escoltem, després que en Joan Tutusaus ens hagi contextualitzat els fets.

Escolteu-lo