Un sopar amb la Charo i la Candela. Diumenge torna la cursa “Corre per ells”!

La cita serà aquest diumenge. Un any més, i ja en van cinc, torna la cursa Corre per ells, a benefici de la investigació de les malalties minoritàries de transtorns metabòlics hereditaris. Aquest any us la presentem d’una forma diferent. Carola Fernández ha acompanyat la Charo i la Candela a la seva rutina del sopar. Un sopar que no és un sopar qualsevol perquè la Candela no pot consumir proteïnes vegetals ni animals. Només proteïna química que pren tres vegades al dia. Els àpats, i la obligació de ser molt estricte amb el tipus d’aliment que es pot menjar, marquen un dia a dia que la Candela ja té molt assumit. Aquest és el reportatge que us oferim. Les inscripcions per la cursa, que tindrà lloc el proper diumenge a les 10h, i tota la informació la trobareu en aquest enllaç.

Escolteu-ho