Ensenyament confirma verbalment a l’Ajuntament que no es tancarà la línia de P3 de l’escola Maria Ossó. Parlen Laura Gómez, José Luís Quesada i Eduard Terrado.

Dijous passat, pares i mares es trobaren amb el regidor a les portes de l’escola

El departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya va confirmar divendres a la tarda a l’Ajuntament que no es tancarà la línia de P3 de l’escola Maria Ossó, com gairebé estava confirmat la setmana passada. Ara només s’espera que demà dimarts arribi des del departament la oficialització per escrit de la decisió. En 24h doncs, s’ha pogut capgirar una situació, gràcies en bona part a la influència dels arguments dels pares i la direcció del centre. En parlem amb Laura Gómez, una de les mares afectada per la situació, amb el regidor d’ensenyament, Eduard Terrado, i amb el president de l’AMPA del centre José Luís Quesada.

Escolteu-ho