El futur de la malvasia és millor que fa tres anys. Aquesta tardor s’obrirà el celler, reconvertit en centre de difusió de la malvasia. Parlen Javier Esteras, José Antonio Tudela, Anton Rafecas i Manel Suñé.

El Blanc Subur del 2017 ha merescut el primer premi al millor vi blanc jove del Penedès i les malvasies seca i dolça acaparen les millors puntuacions de la guia Parker de vins. Els experts reconeixen que el Blanc Subur Aiguadolç del 2015 va fer mal en la projecció dels productes de qualitat de l’hospital de Sant Joan, però que ara s’està en un procés de reconduir l’estratègia, amb un nou responsable de distribució i amb un criteri on preval la qualitat per davant del preu. José Antonio Tudela, Pocholo, és el nou responsable de distribució dels productes de la fundació i afirma que cal arribar a l’objectiu de conscienciar al sector de la restauració que cal apostar per la malvasia. Per la seva banda, Javier Esteras, director de la fundació de l’hospital, ha confirmat que a la tardor d’aquest any s’obrirà la restauració del celler, reconvertit en centre d’interpretació de la malvasia, que continuarà produïnt les varietats seca i dolça amb les bótes venerables que tornaran de les bodegues La Xermada de Pacs del Penedès. Anton Rafecas, del restaurant La Nansa i Manel Suñé, del restaurant Bon Estar ens afegeixen dues opinions sobre la presència dels productes de l’hospital als restaurants.

Escolteu-ho