Sitges rep Fernando Plaza, esportista cordovès protagonista d’un repte solidari destinat a infants sense recursos que precisen fisioteràpia

Eduard Terrado rebent a Fernando Plaza

Fernando Plaza és un esportista que ha superat dos accidents de moto. Amb una invalidesa del 41%, avui Plaza reivindica la categoria de discapacitats en totes les curses esportives i el fonamental paper de la fisioteràpia per a la recuperació de persones que hagin patit traumatismes de tota mena. D’aquí neix el repte Desafío transibérico 2018 destinat a recaptar fons per al projecte Sonrisa de lunares, que atén a infants en edats primerenques i sense recursos, que necessiten fisioteràpia. Sitges ha estat una de les etapes d’aquest repte consistent en fer 3782km en 38 dies, a peu o en bicicleta per tota Espanya, i amb sortida i arribada a Còrdova. Ahir el regidor d’esports Eduard Terrado va rebre al ciclista. Aquest és el seu testimoni.

Escolteu-lo