La draga arribarà a finals de juny, i l’Ajuntament vetllarà per la sobreocupació dels xiringuitos per a que no hi hagi conflicte de criteris amb la Generalitat

Divendres passat, la Diputació de Barcelona va presentar la campanya de seguretat i salubritat a les platges Cuida la platja, cuida’t tu, i l’Ajuntament de Sitges la temporada de platges d’enguany. En el rerefons, la imminent arribada de la draga que ha d’aportar sorra a unes platges que, en alguns casos, han resultat força malmeses arran de la tempesta del passat dimecres, i la obertura definitiva de tots els xiringuitos de les platges. Aurora Carbonell va reconèixer que el principal problema ha estat un criteri diferent entre la Generalitat i els concessionaris a l’hora de valorar l’espai ocupat per a les instal·lacions. Per aquest motiu, l’Ajuntament també incorporarà la medició de la superfície dels xiringuitos sitgetans per a evitar que aquesta situació es produeixi una vegada més. El president de l’associació de concessionaris, Manuel Martínez, va assenyalar el perjudici que ha suposat per a 85 persones no poder obrir 9 concessions durant dos mesos, i a la vegada ha manifestat que, gràcies a l’aportació de sorra, Sitges salvarà una vegada més la temporada. L’acte fou presidit per la diputada de consum i salut de la Diputació, Laura Martinez, i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu-ho