Neus Cañellas, directora del Barrachina, planteja a l’Ajuntament recuperar el projecte de traslladar el menjador de l’escola a Can Coll i replantejar la planta baixa per a biblioteca i sala polivalent d’accés públic

Seguint el criteri que estan implementant moltes escoles de Catalunya, l’escola Esteve Barrachina continua avançant en la programació per ambients com a nova eina per a l’aprenentatge dels seus alumnes, a partir de la màxima de plantejar que ja no és el professor qui ensenya, sinó l’alumne que aprèn acompanyat pel professor. El canvi ha portat a reformar espais interiors de l’escola, però la direcció, en companyia del professorat i de l’AMPA, vol anar més enllà i ha plantejat a l’Ajuntament recuperar un projecte de fa prop de 10 anys, en el qual es preveia el trasllat del menjador i la cuina als baixos de Can Coll, deslliurant la planta baixa de l’edifici d’uns àmbits que, hores d’ara, obstrueixen el normal funcionament del centre. Neus Cañellas, que deixa la direcció enguany, després de 15 anys al càrrec, així ho ha explicat a partir d’una intervenció que féu en la sessió pública del pla d’equipaments dedicada a aquest àmbit.

Escolteu-la