Alberto Tutusaus, un any de lluita més tard….

El saludàvem el mes de març de l’any de l’any passat. I poques coses han canviat des d’aleshores. Ell continua essent un dels petits propietaris del PPU1, que no va vendre en el seu dia per raons familiars, i ara intenta aguantar el seguit de pagaments que li imposa el desenvolupament de les obres d’urbanització. A La Plana i Santa Bàrbara (podeu repassar aquí l’infogràfic que hem elaborat sobre el sector), entre 24 particulars sumen el 20% del percentatge de superfície del pla parcial, mentre que 26 societats tenen el 80% restant. En el cas de l’Alberto, a més d’haver-hi una casuística familiar que condiciona la necessitat de mantenir el patrimoni, s’hi afegeix una derivada sitgetana: la família Caverdós conrea terrenys que són propietat de la família d’Alberto Tutusaus. Per tant, el destí d’uns està lligat al dels altres… L’Alberto ens ho explica.

Escolteu-ho