Al CPS Sitges se li resisteix la Copa de la Lliga

El CPS Sitges no ha pogut guanyar la Copa de la Lliga, però jugarà l’any vinent a 1ª Catalana

El CPS Sitges ha tancat la temporada sense poder fer doblet. Els sitgetans, que jugaran l’any vinent a la 1ª Catalana després de l’ascens assolit el passat mes d’abril, van disputar aquest passat cap de setmana la 4ª edició de la Copa de la Lliga de 2ª Catalana, que va tenir lloc al nou pavelló d’esports de l’Espluga de Francolí. L’entrenador del CPS Sitges, Carles Busquet, ha comentat que les condicions del nou pavelló no eren les millor per jugar i que l’equip, amb baixes incloses, ha arribat una mica mancat de ritme de competició. De cara a la temporada que ve, Busquet ja ha avançat que l’equip s’ha reforçat amb tres noves incorporacions i que tractaran de lluitar per poder disputar la fase d’ascens a Nacional Catalana.

Escolteu-lo