“La Processó de Sant Isidre baixant a l’ermita de Sant Sebastià”, de Mas i Fontdevila cedida a Sitges

La Sala dels Luministes del Museu Maricel ja llueix “La Processó de Sant Isidre baixant a l’ermita de Sant Sebastià” d’Arcadi Mas i Fontdevila. L’obra de grans dimensions i datada del 1917 ha estat cedida per l’empresari Felip Massot a Sitges després d’adquirir-la recentment en una subhasta. El quadre que ja forma part de la pinacoteca municipal és el dinovè Mas i Fontdevila que es pot veure als Museus de Sitges tal i com va explicar la Directora-Gerent dels Museus, Vinyet Panyella, en l’acte oficial de la cessió de l’obra el passat dijous. Tot seguit van intervenir Felip Massot , l’alcalde de Sitges Miquel Forns, i va tancar l’acte la Presidenta de la Diputació de Barcelona i alhora Presidenta del Consorci del Patrimoni de Sitges, Mercè Conesa.

Escoteu-ho