Sitges recupera la distinció de Bandera Blava en tres platges i manté la dels tres ports.

L’Ajuntament de Sitges aposta de nou per les banderes blaves com a distintiu de qualitat ambiental. Després de més de deu anys sense cap bandera blava onejant a les platges sitgetanes aquest any la platja de Sant Sebastià, la platja d’Aiguadolç i la platja de Terramar tornen a lluir la distinció de qualitat ambiental més antiga i més popular. El passat dimecres es va celebrar, al Club Nàutic Garraf, l’acte d’entrega de les banderes blaves a totes les platges catalanes i també als ports esportius. En el cas de Sitges han rebut bandera blava el port d’Aiguadolç, el C.N. Garraf i Port Ginesta. L’acte va comptar amb la intervenció de José Ramon Sánchez, President de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, organisme que gestiona aquestes distincions; Albert Beltran, President de l’Associació Catalana i de Ports Esportius, i el va tancar Damià Calvet, Conseller de Sostenibilitat i Territori de la Generalitat.

Escolteu-ho