“La Memòria de les cases” continuarà a l’octubre amb cases d’artistes

La nova proposta cultural “La Memòria de les cases” vol fer visible la història més anònima de persones i famílies vinculades a Sitges a través de les cases i edificis que els representen. Dissabte passat s’hi va presentar la primera ruta emmarcada en el centre històric de Sitges i que té com a protagonistes dotze personatges il·lustres vinculats amb la vila ja sigui per una vessant familiar, històrica, social o política. Unes plaques ubicades a les façanes de les cases i amb codi QR permeten accedir a la informació que han treballat la historiadora Àngels Parés i l’escriptora Montserrat Esquerda i que es complementa amb la que es troba en aquest web.

La segona ruta de “La Memòria de les cases” es centrarà en artistes i es presentarà a l’octubre coincidint amb el Dia de l’Artista tal com ha confirmat la regidora de cultura, tradicions i festes Rosa Tubau. Hem parlat a fons del projecte amb ella i amb Àngels Parés.

Escolteu-ho