Quatre joves sitgetans creen Flirtex, una nova aplicació per conèixer gent, amb botó de sexe inclòs

Quatre joves sitgetans, Markel Navarro, Alex Villar, Pablo Martín i Gerard López, han decidit crear una nova aplicació per a telèfon mòbil. Es tracta de Flirtex, una aplicació que ens donarà la oportunitat de conèixer gent a través de la qual l’usuari disposa de tres opcions quan es mostra a una persona: descartar-la si no interessa, donar-li un “like” per iniciar una conversa o anar directament al botó “sex”, que mostra un interès clarament físic. Un botó que pot resultar polèmic, però que els seus creadors han decidit incorporar-lo per evitar mals entesos, enganys o decepcions i que diu de forma molt clara quines són les intencions de l’usuari. L’aplicació és totalment gratuïta i actualment només està disponible per Android, malgrat que en un futur també podria estar-ho per IOS. Els detalls de l’aplicació Flirtex ens els han comentat dos dels seus creadors: Markel Navarro i Alex Villar.

Escolteu-los