ReSitges, una campanya per fomentar el respecte a l’entorn

La nova campanya ReSitges repartirà trenta mil tríptics arreu del municipi per informar de la necessitat de tenir un bon comportament amb l’entorn. La proposta s’emmarca en el Certificat Biosphere que acredita Sitges com a municipi sostenible i responsable, i es dirigeix sobretot als turistes i visitants. Acompanyant la campanya s’ha engegat un concurs d’instagram on l’usuari pot penjar a la xarxa una foto realitzant alguna acció sostenible i etiquetar-la amb el hastag #ReSitges, les tres millors fotografies rebran premi. La campanya, que s’allargarà fins l’octubre, s’ha realitzat de manera conjunta entre les àrees de Turisme, Medi Ambient i Espai urbà, i la van presentar els tres regidors, Aurora Carbonell, Jordi Mas i Carme Almirall.

Escolteu-ho