El Festival Jardins de Terramar dóna el salt per situar-se en l’oferta musical d’estiu a Catalunya

Una nova graderia per a 2300 espectadors, un espai gastronòmic a càrrec de la cuinera olotina amb estrelles Michelin Fina Puigdevall, i un aprofundiment en la proposta de talent local, són algunes de les novetats que la primera edició del Festival Jardins de Temarrar presenta respecte l’edició zero, celebrada l’any passat. La dotzena de concerts a l’escenari principal i una diversa oferta complementària volen situar la proposta, organitzada per Jet Entertaiment, a l’atapeït mapa de festivals de música d’estiu a Catalunya. Amb un milió i mig d’euros de pressupost i una proposta musical molt variada, amb destacats noms del panorama català, espanyol i internacional, els organitzadors aspiren a complementar-se amb altres festivals de Sitges. N’ha parlat Carles Gilibets, un dels organitzadors.

Escolteu-lo