El Maricel acull l’obra de l’escultor nordcatalà Gustau Violet

El Museu de Maricel presenta fins el 21 d’Octubre una exposició sobre la figura de l’escultor nordcatalà Gustau Violet, una figura poc coneguda però que representa el lligam entre la cultura dels dos costats del Pirineu. Per això, la mostra porta per subtítol Art, Pensament i Territori. Coetani i amic de Rusiñol i Utrillo, Violet va tallar amb l’escultura francesa clàssica per tornar als propis origens i a un cert primitivisme, un concepte que es pot comprovar en el centenar d’obres pròpies i d’altres artistes que s’exposen a Sitges, comissariades per Ignasi Domènech i Ester Baron. La roda de premsa de presentació tots dos la varen compartir amb la directora general del Consorci del Patrimoni de Sitges, Vinyet Panyella.

Escolteu-los