A Sitges també tenim equip de Futbol Gaèlic

Una formació dels jugadors del Sitges Gaèlic FC

A Sitges, des de fa tres temporades, també es juga a Futbol Gaèlic. Aquest esport, originari d’Irlanda,  i que combina elements del futbol, bàsquet, rugby i volei, arribà de la mà de Michael Collins, un ciutadà de Dublin que resideix a Sitges i que va decidir fundar l’actual Sitges Gaèlic Football Club. Entrenen i juguen al camp de rugby de Santa Bàrbara i la darrera temporada, la seva tercera, van aconseguir el seu primer triomf. Disputen el Campionat Ibèric, la màxima competició a nivell espanyol i esperen, de cara a properes temporades, anar incorporant gent jove a l’equip. Una història que ens han vingut a explicar dos dels actuals membres del Sitges Gaèlic FC, Diego Farbra i Èdgar Montroig.

Escolteu-los