La Comissió de Festa Major i Sta. Tecla presenta “El Ball”, una proposta amb més de 30 actuacions musicals per aquest 2018

Ramon Mirabet, ahir a la presentació de la programació musical de FM i Sta. Tecla d’enguany (foto Visit Sitges)

Més propostes que mai per a la Festa Major i Santa Tecla d’aquest 2018. I és que la Comissió de Festa Major i Santa Tecla va presentar ahir al Miramar una extensa programació musical, entre Sant Bartomeu i Santa Tecla, amb més de 30 actuacions i amb un gran escenari que s’ubicarà a la platja de La Fragata. Una gran oferta que arrencarà el proper 19 d’agost amb tres dels concerts que proposa enguany el col.lectiu de Barraques (els dies 17, 18 i 19 d’agost) amb Núria Graham, Mishima i Buhos i que portarà fins a Sitges músics com Ramon Mirabet, Amaia Romero (guanyadora de la darrera edició d’OT), Sabor de Gràcia o els tributs a Queen i Coldplay. Maica Díez, presidenta de la Comissió de FM i Sta. Tecla, acompanyada pels membres de la comissió Cristina Cañellas i Francesc Andreu, així com de la regidora de Cultura, Tradicions i Festa, Rosa Tubau, varen ser els encarregats d’oferir tots els detalls de “El Ball”. L’apunt musical de la vetllada d’ahir va venir de la mà de la música en directe de Ramon Mirabet, que va interpretar un parell de temes, i del DJ local Dierkamps.

Escolteu-ho